Contactformulier

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Of wilt u een rondleiding of een ruimte reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op met Stichting Tomatoworld. Wij denken graag met u mee naar een passende invulling van uw programma.

Voor direct persoonlijk contact kunt u dagelijks bellen tussen 09:30 uur en 16:00 uur. Wanneer wij niet op kantoor aanwezig zijn wordt u doorgeschakeld naar een mobiel nummer. Indien u geen gehoor krijgt kunt u het contact-formulier en/of mailadres gebruiken om uw vraag te stellen.

Adres:

Stichting Tomatoworld
Zwethlaan 2
2675 LB Honselersdijk, Nederland
+31 (0)174 612 525

E-mail

Algemene vragen: info@tomatoworld.nl
Reserveringen: reservering@tomatoworld.nl
Marketing  / communicatie: marcom@tomatoworld.nl

Social Media

Twitter: @tomatoworldNL
Facebook: Facebook.com/tomatoworld

Wij (Tomatoworld) zijn ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van onze klanten en bezoekers van de website van essentieel belang is. Daarom vinden we het belangrijk om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening persoonlijk, betrokken en open is. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren en deze zoveel mogelijk af te stemmen op uw persoonlijke behoeften. Hierbij hoort een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens.

Persoonsgegevens verwerken en beveiligen we dan ook zorgvuldig. Hierbij houden we ons aan de toepasselijke wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. U kunt onze privacyverklaring hier downloaden.

Privacyverklaring (68,9 KB)