Westland keert Diabetes II om: Alle geïnteresseerden

31/05/2018 -  19:00 - 21:30

Westland keert Diabetes II om: Alle geïnteresseerden Meld je GRATIS aan via:

 WESTLAND KEERT DIABETES II OM

Diabetes II is een van de meest voorkomende chronische ziekten in Nederland. Het kan iedereen overkomen. Diabetes zorgt voor veel problemen: fysiek, mentaal, thuis en op het werk. Al ruim 1,2 miljoen Nederlanders (1:14) hebben diabetes of lopen ermee rond zonder dat de diagnose is gesteld. En elke week komen daar 1.200 bij, zelfs kinderen!

Afgaand op deze cijfers zouden er dus in het Westland bijna 7.500 duizend inwoners rondlopen met al dan niet gediagnosticeerde diabetes. DUS OOK IN UW BEDRIJF!

En dat terwijl het Westland met de geteelde en verhandelde verse producten de gezondste delta van de wereld zou moeten zijn!

Op 31 mei geven de bedrijven en organisaties die zijn aangesloten bij de Healthy Food Movement Westland het startschot van een 5 maanden durende campagne om met elkaar echt iets te doen aan diabetes in het Westland.

Wij dagen bedrijven, organisaties en inwoners van Westland uitdagen om uit hun passieve leefgewoonten te stappen en zelf regie te nemen naar een nieuwe leefstijl met gezonde voeding en voldoende beweging.

AVONDPROGRAMMA
Het avondprogramma is voor iedereen die geïnteresseerd is in het voorkomen en/of bestrijden van diabetes II en meer wil weten over de waarde van een gezonde leefstijl en met ons wil meehelpen aan "Westland Keert DIABETES II" om.


19.00 Inloop met mogelijkheid bezoek informatiemarkt
diabetesverpleegkundige, Fitwinkel, medisch pedicure, gezonde voeding, glucosemeting , dietiste, arbodienst, podoloog etc.
19.40 Welkom
19:45 Diabetes II in de praktijk - aandoening en gevolgen
Dr. Wijbenga - internist Reinier de Graaff gasthuis

20:05 Bewegen als medicijn - theorie
Drs Van Schalkwijk - Gezondheidswetenschapper

20:30 Gezond koolhydraat arm eten bij diabets II
Monique Ammerlaan- Groenewegen - LijfStijl diëtisten 
20:55 Bewegen als medicijn - praktijk
Maurice Harder - fysiotherapeut Hofland en Van Geest sportbegeleiding
21:15 Lancering en uitleg Challenge met Westland's DIABESTE idee.

21:30 Einde

< Terug naar overzicht