Westland keert Diabetes II om: Bedrijven/organisaties

31/05/2018 -  15:30 - 18:00

Westland keert Diabetes II om: Bedrijven/organisaties Meld je aan

 WESTLAND KEERT DIABETES II OM

Diabetes II is een van de meest voorkomende chronische ziekten in Nederland. Het kan iedereen overkomen. Diabetes zorgt voor veel problemen: fysiek, mentaal, thuis en op het werk. Al ruim 1,2 miljoen Nederlanders (1:14) hebben diabetes of lopen ermee rond zonder dat de diagnose is gesteld. En elke week komen daar 1.200 bij, zelfs kinderen!

Afgaand op deze cijfers zouden er dus in het Westland bijna 7.500 duizend inwoners rondlopen met al dan niet gediagnosticeerde diabetes. DUS OOK IN UW BEDRIJF!

En dat terwijl het Westland met de geteelde en verhandelde verse producten de gezondste delta van de wereld zou moeten zijn!

Op 31 mei geven de bedrijven en organisaties die zijn aangesloten bij de Healthy Food Movement Westland het startschot van een 5 maanden durende campagne om met elkaar echt iets te doen aan diabetes in het Westland.

Wij dagen bedrijven, organisaties en inwoners van Westland uitdagen om uit hun passieve leefgewoonten te stappen en zelf regie te nemen naar een nieuwe leefstijl met gezonde voeding en voldoende beweging.

Het middagprogramma is speciaal bedoeld voor bedrijven en organisaties die iets willen doen voor en met hun medewerkers en kennis willen ophalen en delen.

MIDDAG PROGRAMMA
Doelgroep: bedrijven/organisaties

15.30 Inloop met mogelijkheid bezoek informatiemarkt met
diabetesverpleegkundige, Fitwinkel, medisch pedicure, gezonde voeding, glucosemeting, diëtiste, arbodienst, podoloog etc.

16.00 Welkom
16.10 Start inspiratie sessies
1. Leefstijlprogramma als medicijn tegen Diabetes II
Jan-Willem Kruijt, arts i.o.- stichting Student en voeding
2. Bewegen op of om het werk, hoe doe organiseer je dat?
Robin Nutbey - DB+
Erik - Embedded Fitness
3. Gezonde voeding op en om het werk
Merijn van Meel - Ener-Joy
4. Bewegen en voeding zijn de sleutels, maar wat houdt ons tegen?
Arthur Hofland – Hofland –Van Geest Sportbegeleiding17:30 Lancering en uitleg Challenge met Westland's DIABESTE idee.
18:00 Borrel

< Terug naar overzicht